Poze drumetii montane Ture speo
Trekking Klub header

Cheile Zugreni >


"Muntele nu poate fi cucerit, doar urcat. Vara sau iarna, mai repede sau mai incet, pe trasee mai grele sau mai usoare."
<-- Click aici!
Descopera colectii de mobilier pentru living. Modele cu design minimalist, rustic, modern sau futurist. Modele inedite de comode, console, comode TV, masute de cafea, si fotolii moderne. Mobilier, articole de casa, accesorii, mobilier de baie, la preturi avantajoase. De la bun la cel mai bun, de la mobila si accesorii pentru toate spatiile de locuit pana la mobilier de gradina.
  
Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei. Rezervatia geologica Cheile Zugreni-Pietrosul este cea mai importanta zona protejata prin lege a partii de nord al Muntilor Bistritei si reprezinta cel mai impresionant sector al cursului raului Bistrita. Zona este cunoscuta si frecventata de turisti datorita cabanei Zugreni, care este amplasata pe o insula inconjurata de raul Bistrita si care este un loc de unde pornesc mai multe trasee turistice spre Rarau-Giumalau, resp. Muntii Bistrita. Geocutia Cheile Zugreni
Pod peste Bistrita  
   
Pod peste Bistrita
Cabana Zugreni  
   
Cabana Zugreni
Prima ecluza  
   
Prima ecluza
Strans in beton  
   
Strans in beton
De pe ecluza  
   
De pe ecluza
Coborare abrupta  
   
Coborare abrupta
Marcaj turistic  
   
Marcaj turistic
Raul Bistrita  
   
Raul Bistrita
Disabled first thumbnail page · Disabled previous thumbnail page · 1 · 2 · Next thumbnail page · Last thumbnail page

Copyright 2003-2019 Trekkingklub. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea textului sau pozelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa.