Atractii turistice din apropiere
Cheile Zugreni la 0,04 km
Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei.
Varful Pietrosu Bistritei - Muntii Bistritei (24 poze) la 3,56 km
Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei. Asemanator cu varfurile Pietrosul Calimanului, respectiv Pietrosul Rodnei si acest varf este stancos, pietros.
Pietrosu Bistritei la 3,56 km
Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei.
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau la 5,65 km
Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea.
Lacul Iezer din Obcina Feredeului la 22,51 km
Lacul Iezer este unul dintre puținele lacuri din Obcinele Bucovinene, un clasic lac de baraj natural format pe valea Iezerului, afluent al Sadovei, nu foarte departe de confluenta paraielor.
Lacul Bolatau - Obcina Feredeului la 25,09 km
Lacul Bolatau este un important lac de baraj natural din Obcina Feredeului, aflat nu departe de un altul mai cunoscut, Iezerul, datorita accesului mai facil, cauzat de apropierea de localitatea Sadova.
Videoclipuri cu locatii din apropiere
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau la 5,55 km
Pietrele doamnei sunt inima, mintea, si sufletul. Primele doua ajuta la cunoasterea lumii doar in posesia cunostintelor (sunt accesibile cu echipament de escalada), deoarece emotiile si gandurile (cele doua turnuri de stanca) ascund realitatea (privelistea).
Cheile Moara Dracului - Campulung Moldovenesc la 10,27 km
Cheile Moara Dracului sunt relativ scurte, avand doar 60-70 m lungime. S-au format in dolomit de culoare galben, cenusie si alba, datorita activitatii paraului care strabate cheile, in urma eroziunii si a procesului de dizolvare specific calcarului.
Traseul de aventura Via ferrata Grota Ursilor - Borsec la 49,03 km
Grota Ursilor din Borsec este o formatiune naturala imensa, presarata cu stanci si crapaturi adanci. Accesul la cavitatile pesterii se face printr-o serie de formatiuni inguste, asemanatoare unor canioane, care sunt inconjurate de molizi uriasi si stanci cu forme interesante.
Varful Prisca - Muntii Giurgeu la 68,26 km
In cazul in care dorim sa ajungem pe varful Prisca, care se inalta deasupra orasului Gheorgheni, respectiv comuna Lazarea, pornim din valea paraului Ghidut. Drumul nostru trece pe langa ruinele unei cladiri numite Casa Alba.
Alte locuri
Podul lui Dumnezeu (Bozhite mostove, Bozhi Most) Vratsa la 480.07 km
Cine a fost vreodata in Bulgaria poate cunoaste pestera Prohodna, cunoscuta sub numele de Ochii lui Dumnezeu, pestera Devetashka, iluminata de cele sapte ferestre de pe tavan, si poate a vazut deja Podurile minunate de piatra din muntii Rodopi. Dar mai exista inca un pod natural de piatra, spectaculos in aceasta tara, Podul lui Dumnezeu.
Via ferrata Wild Ferenc Suhardul Mic la 70.55 km
In timp ce prima data am parcurs noul traseu de via ferrata in mare parte in intuneric, de data aceasta am reusit sa-l parcurg ziua. Cu toate acestea, am ratat cu cateva minute apusul.
Partia SkiGyimes Lunca de Sus la 103.77 km
Este bine cunoscut ca in Rimetea, datorita amplasarii satului la baza muntelui Piatra Secuiului, soarele rasare de doua ori. Dar foarte putini stiu ca in Lunca de Sus soarele apune de trei ori.
Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi la 222.06 km
Accesul la cascada Valea Spumoasa se face din orasul Busteni. Punctul de plecare este statia inferioara a telecabinei care urca la cabana Babele.
Canionul si cascada Sapte Scari Muntele Piatra Mare la 204.66 km
Cheile Sapte Scari sunt cele mai mari si spectaculoase chei din masivul Piatra Mare. Canionul ingust are o lungime de 160 m, si pe o diferenta de nivel de 58 m include 7 cascade si mai multe caderi de apa mai mici.