Horvátország - Képek és videók

Videók és képek. Mit érdemes megnézni, és mi van a közelben?
Bejelentkezés   Regisztráció
[ Croatia ] - [ Croatia ]

A legújabb fotók

Krk óvárosa - Krk-sziget - Horvátország
Krk óvárosa - Krk-sziget - Horvátország (2010.7.18. - 11 kép)
Krk egy horvát sziget, amely az Adriai-tengeren található. Horvátország legnagyobb szigete, és gazdag történelemmel rendelkezik, amely az ókori időkre nyúlik vissza.
Rab - Horvátország
Rab - Horvátország (2010.7.18. - 24 kép)
Rab egy kis sziget, ami Horvátországhoz tartozik, és az Adriai-tengeren található. Híres a gyönyörű strandjairól, enyhe klímájáról, és a róla elnevezett történelmi városáról.
Jablanac kompkikötő - Horvátország
Jablanac kompkikötő - Horvátország (2010.7.18. - 18 kép)
Jablanac egy falu, az Adriai-tenger partján, Lika-Senj megyében, Horvátországban, a Velebit-hegység alatt, ahonnan rá lehet látni a szomszédos Rab-szigetre. Jablanac közelében található a Velebit-hegység és Északi Velebit Nemzeti Park.
Paklenica Nemzeti Park - Horvátország
Paklenica Nemzeti Park - Horvátország (2010.7.17. - 55 kép)
1949-ben a Velika és Mala Paklenica területét nemzeti parkká nyilvánították, természeti jellemzői, erdői, és geomorfológiai szerkezetei miatt. A cél az volt, hogy megvédje Dalmácia legnagyobb és legjobban megőrzött erdőségeit, amelyet túlzott kitermelés fenyegetett.
Manita pec-barlang - Horvátország
Manita pec-barlang - Horvátország (2010.7.17. - 21 kép)
Eddig 115 barlang ismert a Paklenica Nemzeti Parkban, ezek közül a Manita pec a leghíresebb, vezetett látogatások formájában látogatható. A barlang gyönyörű termekkel és különböző barlangi képződményekkel rendelkezik, például álló- és függőcseppkövekkel, kőoszlopokkal, cseppkőlefolyásokkal.
Plitvice-tavak - Horvátország
Plitvice-tavak - Horvátország (2010.7.16. - 60 kép)
A Plitvice-tavak Nemzeti Park Horvátország legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Hegyvidéki területen található Mala Kapela és Licka Pljesivica között.

A legújabb videók

[ Fel ↑ ]
Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató - Copyright © 2003-2024 Trekkingklub és barátai. Már 8093 kép és 56 videó közzétéve. Minden jog fenntartva. Tilos a weboldalon található videók, képek és szövegek írott engedély nélküli felhasználása, újraközlése. A webhely szeretettel készül, Szeretettel készül Csíkszeredában.