Piatra Surducului > Poze drumetii montane Ture speo

Poze drumetii montane si speo

Piatra Surducului este poate cel mai spectaculos loc din Cheile Bicazului. Din acest loc avem o priveliste deosebita asupra celor mai inguste si mai frumoase locuri din Cheile Bicazului: Gatul Iadului si Pridvorul Iadului. Putem admira de aici Piatra Altarului, Politele Bardosului, Piatra Poienii, Santinela. Daca in trecut trebuia sa trecem peste apele Bicajelului pentru a urma marcajul banda galbena, in prezent trecerea peste parau este asigurata de un parapet din metal peste podul neterminat, respectiv un pod din lemn peste Bicajel. In locul denumit Punctul de belvedere a paraului Bicajel gasim un loc de odihna compus dintr-o masa si banci confectionate din lemn. Merita sa vizitam si spectaculoasa cascada formata de apele paraului Cighenilor, care se varsa in Bicajel.

Pod
Pod
Santinela
Santinela
Loc de odihna
Loc de odihna
Punct belvedere
Punct belvedere
Santinela
Santinela
Santinela
Santinela
Disabled first thumbnail page · Disabled previous thumbnail page · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · Next thumbnail page · Last thumbnail page

Copyright 2003-2023 Trekkingklub. Toate drepturile rezervate. Reproducerea textului sau pozelor din acest site, prin orice mijloace, este strict interzisa.