Poze: Durau - Piatra Lata - Panaghia - Cabana Dochia

64005844800
64005854801
64005944802
64005954803
64005964804
64005974805
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 48 poze in total. >>>
Muntii Ceahlau
Drumetii - Muntii Ceahlau
Copyright © 2005 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8174 poze si 136 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Stanca Panaghia - Masivul Ceahlau
Stanca Panaghia - Masivul Ceahlau la 0,06 km
Stanca Panaghia se afla pe poteca marcata cu banda rosie, dintre cabana Dochia si cabana Fantanele, respectiv statiunea Durau.
Varful Toaca - Masivul Ceahlau
Varful Toaca - Masivul Ceahlau la 0,21 km
Muntele Ceahlau este constituit dintr-un sistem de culmi radiare, cu altitudini de 1000-1300 m, ce converg in doua puncte de inaltime maxima, Ocolasul Mare 1907 m si varful Toaca 1904 m.
Cabana Izvorul Muntelui - Cabana Dochia - Varful Toaca
Cabana Izvorul Muntelui - Cabana Dochia - Varful Toaca (24 poze) la 0,22 km
Muntii Ceahlau
Scari acces - Statia meteorologica - Varful Toaca
Scari acces - Statia meteorologica - Varful Toaca la 0,34 km
Pentru a facilita accesul intre statia meteorologica de sub Toaca si observatorul meteo de pe varf, in anii 70 a fost amplasata aici o scara din lemn.
Caciula Dorobantului - Masivul Ceahlau
Caciula Dorobantului - Masivul Ceahlau la 0,94 km
Monolitul din conglomerat, numit Caciula Dorobantului, domina o zona deschisa, Curmatura Piatra Lata.
Stanca Dochiei - Masivul Ceahlau
Stanca Dochiei - Masivul Ceahlau la 1,04 km
Stanca Dochiei este un cunoscut obiectiv turistic, despre care exista mai multe legende.
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata Astragalus iarna - Piatra Glodului, Munticelu
Via ferrata Astragalus iarna - Piatra Glodului, Munticelu la 18,58 km
Pe site-ul oficial Cheile Sugaului a fost publicata informatia despre noul traseu de tip via ferrata, denumit Astragalus. Aria protejata Natura 2000 Cheile Sugaului - Munticelu se afla in judetul Neamt, la granita cu judetul Harghita.
Piatra Poienii, belvedere nord-est - Cheile Bicazului
Piatra Poienii, belvedere nord-est - Cheile Bicazului la 21,18 km
De pe punctul de belvedere situat deasupra peretelui nord-estic al Pietrei Poienii din Cheile Bicazului, putem vedea de la o inaltime de 300 m varsarea paraului Bicajel in Bicaz. Podul Ungurilor este ascuns sub brazi.
Cascadele de pe paraul Lapos - Cheile Bicazului
Cascadele de pe paraul Lapos - Cheile Bicazului la 21,34 km
Unul dintre obiectivele turistice mai putin cunoscute ale Cheilor Bicazului, accesibile pe un traseu nemarcat, este seria de cascade de pe paraul Lapos. Paraul Lapos curge intre Piatra Cupas si Piatra Bardos, formand inainte de a se varsa in Paraul Bicaz, sub Piatra Altarului, cascade spectaculoase.
Traseul memorial Wild Ferenc - Suhardul Mic
Traseul memorial Wild Ferenc - Suhardul Mic la 23,36 km
In ultimele zile, aceasta stire a fost prezenta pe toate canalele media, in sfarsit a fost finalizat si inaugurat noul traseu de tip via ferrata din peretele de sud-vest a Suhardului Mic. Noul traseu poarta numele de Traseul Memorial Wild Ferenc, in onoarea fostului salvator montan, scriitor de specialitate, si unul dintre fondatorii asociatiei Salvamont Gheorgheni.
Via ferrata Wild Ferenc - Suhardul Mic
Via ferrata Wild Ferenc - Suhardul Mic la 23,39 km
In timp ce prima data am parcurs noul traseu de via ferrata in mare parte in intuneric, de data aceasta am reusit sa-l parcurg ziua. Cu toate acestea, am ratat cu cateva minute apusul.

Alte locuri

Podul lui Dumnezeu (Bozhite mostove, Bozhi Most) Vratsa la 448.68 km
Cine a fost vreodata in Bulgaria poate cunoaste pestera Prohodna, cunoscuta sub numele de Ochii lui Dumnezeu, pestera Devetashka, iluminata de cele sapte ferestre de pe tavan, si poate a vazut deja Podurile minunate de piatra din muntii Rodopi. Dar mai exista inca un pod natural de piatra, spectaculos in aceasta tara, Podul lui Dumnezeu.
Cetatea Poenari Cheile Argesului la 207.23 km
Cetatea Poenari se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, pe partea vestica a drumului Transfagarasean, in valea Argesului, la aproximativ 4 km de barajul lacului Vidraru. La cetate, construita pe varful unui munte, se ajunge pe trepte de beton.
Valea Óbányai Mecsek-Est la 584.2 km
Valea Óbányai se afla in Rezervatia Naturala Mecsek-Est, intinzandu-se intre Óbánya si Kisújbánya. Printre atractiile sale se numara Cascada Inclinata sau Treptele Zanelor, si Stanca care Picura.
Urcare pe Sumuleul Mare iarna, din Sumuleu Ciuc la 68.31 km
Prima mea incercare cu o camera sport.
Canionul si cascada Sapte Scari Muntele Piatra Mare la 158.79 km
Cheile Sapte Scari sunt cele mai mari si spectaculoase chei din masivul Piatra Mare. Canionul ingust are o lungime de 160 m, si pe o diferenta de nivel de 58 m include 7 cascade si mai multe caderi de apa mai mici.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Secu la 6,08 km, Ceahlau la 7,02 km, Paraul Mare la 7,25 km, Izvorul Alb la 7,48 km, Poiana la 7,79 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat in Miercurea Ciuc trekkingklub.