Poze: Laguna Albastra - Aghiresu

64019144800
64019164801
64019194802
64019214803
64019234804
64019244805
64019254806
64019264807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 24 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Cluj
14.05.2011. Copyright © 2011 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 65 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Concretiunile sferoidale de la Feleac
Concretiunile sferoidale de la Feleac (02.11.2007 - 18 poze) la 29,95 km
Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si ouale de Feleac. Un geolog roman le-a dat denumirea de trovanti.
Cetatea Liteni
Cetatea Liteni (12.09.2009 - 18 poze) la 32,97 km
Gradina Zmeilor - Galgau Almasului
Gradina Zmeilor - Galgau Almasului (13.04.2009 - 20 poze) la 34,41 km
Pe latura vestica a Podisului Somesan, langa localitatea Galgau Almasului, la 9 km sud de Jibou, pe un afluent de stanga a Vaii Almasului, gasim un adevarat monument al naturii, Gradina Zmeilor. Este un loc bizar, cu stanci uriase, intr-o dezordine extraordinara.
Pestera Humpleu - Bihor-Vladeasa
Pestera Humpleu - Bihor-Vladeasa (20.05.2007 - 89 poze) la 43,75 km
Scarita-Belioara - Varful Plai
Scarita-Belioara - Varful Plai (18.09.2011 - 48 poze) la 44,13 km
Traseu vizitare Cheile Turenilor
Traseu vizitare Cheile Turenilor (01.10.2018 - 24 poze) la 44,49 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata Grota lui Hili - Cheile Turzii la 46,64 km
In timp ce prima data am parcurs traseul de via ferrata din Cheile Turzii inainte de masa, de data asta am urcat in luminile soarelui care apunea. Stancile imbracate in rosu au creat o atmosfera deosebita, si am putut admira apusul de soare de pe varful traseului. Cu toate acestea, prefer mai mult rasaritul, deoarece dureaza mai mult. :-)
Via ferrata Valea Hodoaba - Suncuius la 56,58 km
Via ferrata Valea Hodoaba este cel mai scurt, dar si cel mai usor traseu oficial de via ferrata din Romania. Se afla in Muntii Padurea Craiului, langa Suncuius, pe malul stang al raului Crisul Repede.
Via ferrata din Peretele Zanelor - Vadu Crisului la 59,57 km
In Vadu Crisului, in Muntii Padurea Craiului, pe malul drept al Crisului Repede, puteti gasi cea mai noua, in ordine cronologica a cincea ruta de via ferrata din Transilvania, de tip nou. Nu consider aici potecile traditionale asigurate, potecile alpine partial asigurate cu cablu de fier, sau canioanele echipate cu scari si punti de fier.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Laguna Albastra la 0,32 km
Laguna Albastra se afla la nord-est de comuna Aghiresu, in apropierea satului Aghiresu-Fabrici, la nord de Dealul Silos si vest de Dambu Dealului, intre valea Caolinei si valea lui Ciocas. Aici, sub Dealul Zalagosi, se afla fosta Mina Bagara, zona din care sa extras piatra si caolin.
Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu la 24,75 km. Parcul Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu - Cluj-Napoca
Monumentul cepei la 49,52 km. Monumentul cepei - Pericei
Piramida mortuara Mauksch-Hintz la 26,81 km. Cripta piramidala a lui Mauksch-Hintz se afla in cimitirul Hajongard din Cluj, cimitirul central al orasului.
Biserica reformata de pe strada Lupului la 26,87 km. Biserica reformata de pe strada Lupului este monument istoric si de arhitectura religioasa in stil gotic tarziu.
Cosul Hilii la 46,64 km. Cosul Hilii - Via ferrata - Cheile Turzii

Comentarii

  • Va asteapta sa-l luati si sa-l plimbati mai departe prin Romania, si nu numai.
  • Un urcus foarte frumos pentru o dupa amiaza.
  • Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Se termina la Piatra cu ceaun, asa ca nu puteti rata locatia.
  • Destul de complicat. Grupul Mihai, Dana, Alex, Sebi.
  • Prima data am incercat sa ajung pe varful Peleaga in data de 19 septembrie 2007. Muntele insa nu mi-a permis sa ajung acolo, intre Coltii Pelegii si varf o cornisa impiedicand inaintarea.
  • In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Pestera Sf Chiriac este un obiectiv superb intradevar dar fiind pe terenul manastirii ar trebui vorbit cu staretul inainte. Accesul la ea este usor.
  • Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
  • Cu GPS cautarea e simpla. Lacul e frumos, mai ales toamna la asfintit.
  • Puteti vedea un fotoreporaj cuprinzand un traseu cultural in comuna Straoane pe Munte si Flori. https://www.
  • Am trecut si pe aici, facand traseul din jurul pesterii Ladas.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Fiind un impatimit de ski, am vazut crescand statiunea - tubbingul, patinoarul, Balu Park. Toate investitiile s-au facut in detrimentul padurii de conifere.
  • Relativ frumoasa vreme, mersi.
  • Constatam ca e al doilea scunzis publicat de noi, dupa cel de la Castrul Arutela din judetul Valcea, pazit de un sarpe.
  • Am urcat de la Piatra Colibei (de fapt am inteles de la proprietarul restaurantului cu acelasi nume ca numele corect este Piatra cu Coliba) pana la Stanca Kossuth.
  • Foarte spectaculos loc. Multumesc.
  • Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Am ajuns aici pe o caldura torida, dar a meritat, multumim.
  • Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Din povestile familiei am inteles ca la sfarsitul anilor '60 debitul a fost micsorat de stancile carate de o avalansa.
  • Am fost si inainte de renovare, cat si dupa renovare. Chiar daca totul pare fortat, e bine ca au dat atentie acestui obiectiv istoric, si repus in valoare.
  • Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • Am parcurs cu masina drumul forestier pe langa hotelurile Turist si Iasicon, pana in capatul de sus al fostei partii de schi. Apoi un traseu marcat, de 40 minute ne-a ghidat pe varful Suhardul Mic, de unde am admirat ceata densa.
  • De fiecare data cand trec prin preajma locului, opresc, vizitez acest monument foarte frumos si admir peisajul ce mi se deschide in fata ochilor intr-un tur de 360 de grade. Astept sa se deschida si biserica din vale, din apropierea monumentului sa o pot vizita.
  • In drumul spre cascada Beusnita, nu ai cum sa ratezi aceasta locatie superba, Ochiul Beului. Lacul m-a fascinat prin culoarea sa de smarald.
  • Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Eu am ajuns aici intr-o zi de duminca.
  • Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • Found it in a short trip on New Year's Day.
  • Dupa un efort sustinut am ajuns si la cetate, dupa ce am vizitat Manastirea Colt. La fel ca toate celelalte cetati si aceasta este in uitare si neamenajata.
  • Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa. Oricat de intunecat si neprietenos era vremea, peisajul m-a recompensat.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Cornesti la 2,93 km, Aghiresu-Fabrici la 2,99 km, Bagara la 3,04 km, Doroltu la 3,78 km, Ticu la 3,96 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.