Videoclipuri cu locatii din apropiere
Valea Balea sub zapada si Transfagarasanul iarna - Urcarea la 4,36 km
Muntii Fagarasului pot fi abordate cel mai usor dinspre nord, pe drumul Transfagarasan. Acest drum este accesibil (pe toata lungimea) doar in lunile de vara, dar de la statia Balea Cascada putem ajunge pana la Lacul Balea cu telecabina.
Canionul Valea lui Stan iarna la 25,9 km
Valea lui Stan este foarte spectaculoasa si in timpul iernii. Totodata, daca paraul este inghetat, iar gheata este acoperita de un strat de zapada, parcurgerea canionului devine mult mai rapida si mai usoara.
Canionul Valea lui Stan la 26,24 km
Valea lui Stan se afla in apropierea lacului Vidraru, la sud-vest de acesta, in Muntii Fruntii. Cei care au vizitat deja Canionul Sapte Scari vor aprecia si acest canion amenajat.
Cetatea Poenari - Cheile Argesului la 27,22 km
Cetatea Poenari se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, pe partea vestica a drumului Transfagarasean, in valea Argesului, la aproximativ 4 km de barajul lacului Vidraru. La cetate, construita pe varful unui munte, se ajunge pe trepte de beton.
Alte locuri
Pobiti Kamani (Padurea de piatra) Slanchevo la 360.51 km
Padurea de piatra din Bulgaria se afla la 18 km vest de Varna, in preajma muntilor Balcani de Est. Numele bulgar (Pobiti Kamani) inseamna pietre plantate, iar in engleza este cunoscut sub numele de Stone Desert (Desertul de Piatra) sau Stone Forest (Padurea de Piatra).
Valea, podul, lacul si ghetarul Trift Gadmen, Elvetia la 1255.38 km
In timpul drumetiei din valea Trift am avut parte de o vreme innorata si mohorata, cu ploaie intermitenta. Aici se afla podul Trift, lung de 170 m, cel mai lung pod suspendat pedestru din Alpii Elvetieni, la o inaltime de 100 m deasupra lacului glaciar Trift.
Via ferrata din Peretele Zanelor Vadu Crisului la 221.62 km
In Vadu Crisului, in Muntii Padurea Craiului, pe malul drept al Crisului Repede, puteti gasi cea mai noua, in ordine cronologica (2015) a cincea ruta de via ferrata din Transilvania, de tip nou. Nu consider aici potecile traditionale asigurate, potecile alpine partial asigurate cu cablu de fier, sau canioanele echipate cu scari si punti de fier.
Valea Balea sub zapada si Transfagarasanul iarna Urcarea la 4.36 km
Muntii Fagarasului pot fi abordate cel mai usor dinspre nord, pe drumul Transfagarasan. Acest drum este accesibil (pe toata lungimea) doar in lunile de vara, dar de la statia Balea Cascada putem ajunge pana la Lacul Balea cu telecabina.