Poze: Drumul lui Deubel - Muntii Piatra Craiului

64010954800
64010974801
64010984802
64011004803
64011014804
48011036405
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 36 poze in total. >>>
Plaiul Foii - Cavitatile lui Deubel (La Zaplaz) - Saua Grind.
Drumetii - Muntii Piatra Craiului
Copyright © 2005 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8190 poze si 136 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului
Refugiul Saua Grind - Muntii Piatra Craiului la 0,49 km
Saua Grind se afla la doar 350 m distanta de cel mai inalt varf al Pietrei Craiului, Piscul Baciului.
Varful La Om - Muntii Piatra Craiului
Varful La Om - Muntii Piatra Craiului la 0,7 km
Varful La Om sau Piscul Baciului, avand o inaltime de 2238 m, este punctul de maxima altitudine de pe intregul masiv Muntii Piatra Craiului.
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului
Refugiul Spirla - Muntii Piatra Craiului la 0,73 km
Refugiul Spirla se afla pe traseul marcat cu banda rosie, care porneste de la cabana Plaiul Foii, si atinge creasta Pietrei Craiului in Saua Grind.
Umerii Pietrei Craiului
Umerii Pietrei Craiului la 0,79 km
Umerii Pietrei Craiului
Poarta Mare din Canionul Anghelide
Poarta Mare din Canionul Anghelide la 1,18 km
Poarta Mare din Canionul Anghelide
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Dino Parc Rasnov
Dino Parc Rasnov la 22,28 km
Pe 12 iunie 2015, la Rasnov, s-a deschis unul dintre cele mai mari parcuri de dinozauri preistorici din regiune, unde putem vedea 45 de dinozauri de marime naturala. Facilitatea se afla chiar langa Cetatea Rasnov, care este unul dintre cele mai bine conservate cetati taranesti sasesti din Transilvania.
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mica
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mica la 24,61 km
In ultimele zile a nins, astfel incat am escaladat cele doua trasee de via ferrata din Cheile Rasnovului in conditii de iarna. In timp ce partea de jos a traseului cu dificultate extrema Via ferrata mare era uscata, in partea superioara am gasit deja zapada si gheata.
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mare
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mare la 24,63 km
Cel mai primejdios, dar totodata unul dintre cele mai frumoase trasee de via ferrata din Romania, respectiv Europa de Est, se afla in Cheile Rasnoavei, Muntii Postavaru.Lungimea traseului este de 450 m, diferenta de nivel 220 m.
Cascada Valea Spumoasa - Muntii Bucegi
Cascada Valea Spumoasa - Muntii Bucegi la 27,37 km
Accesul la cascada Valea Spumoasa se face din orasul Busteni. Punctul de plecare este statia inferioara a telecabinei care urca la cabana Babele.
Statiunea de schi - Poiana Brasov - Muntii Postavarul
Statiunea de schi - Poiana Brasov - Muntii Postavarul la 27,84 km
Soare stralucitor si senzatie de Austria pe partiile impecabile ale paradisului de schi Poiana Brasov deasupra Brasovului. Baie de soare, cafea si bauturi racoritoare pe terasa cabanei Julius Römer.

Alte locuri

Partia SkiGyimes Lunca de Sus la 124.87 km
Este bine cunoscut ca in Rimetea, datorita amplasarii satului la baza muntelui Piatra Secuiului, soarele rasare de doua ori. Dar foarte putini stiu ca in Lunca de Sus soarele apune de trei ori.
Cascadele de la Cariera Velnita Targu Ocna la 133.64 km
Pornind de la cariera Velnita, un drumet montan obisnuit cu explorarea si terenul greu, va descoperi un adevarat paradis de cascade. In partea superioara a carierei, se unesc vaile a doua parauri.
Via ferrata din Peretele Zanelor Vadu Crisului la 261.66 km
In Vadu Crisului, in Muntii Padurea Craiului, pe malul drept al Crisului Repede, puteti gasi cea mai noua, in ordine cronologica (2015) a cincea ruta de via ferrata din Transilvania, de tip nou. Nu consider aici potecile traditionale asigurate, potecile alpine partial asigurate cu cablu de fier, sau canioanele echipate cu scari si punti de fier.
Cheile Méouge Ribiers, Hautes-Alpes la 1531.2 km
Dupa catararea de azi, a fost grozav sa ma scufund in apa de culoare turcoaz a paraului Méouge, in lacul ascuns de sub cascada. Daca cineva se afla in apropiere de Sisteron sau Grenoble, sa nu rateze acest defileu de langa Ribiers.
Valea Balea sub zapada si Transfagarasanul iarna Urcarea la 47.96 km
Muntii Fagarasului pot fi abordate cel mai usor dinspre nord, pe drumul Transfagarasan. Acest drum este accesibil (pe toata lungimea) doar in lunile de vara, dar de la statia Balea Cascada putem ajunge pana la Lacul Balea cu telecabina.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Pestera la 6,36 km, Magura la 6,99 km, Sirnea la 7,28 km, Ciocanu la 8,33 km, Satic la 9,61 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat in Miercurea Ciuc trekkingklub.