Poze: Vanatarile Ponorului - Muntii Trascau

64024484800
64024494801
64024504802
64024514803
64024524804
48024566405
48024586406
64024594807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 16 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Trascau
16.05.2006. Copyright © 2006 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 78 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Huda lui Papara - Muntii Trascau
Huda lui Papara - Muntii Trascau (16.05.2006 - 15 poze) la 1,18 km
Vanatarile Ponorului, Bedeleu - Muntii Trascau
Vanatarile Ponorului, Bedeleu - Muntii Trascau (19.09.2011 - 24 poze) la 2,94 km
Balconul Sipotelor - Muntii Trascau
Balconul Sipotelor - Muntii Trascau (19.09.2011 - 6 poze) la 3,94 km
Valea Ariesului - Muntii Trascau
Valea Ariesului - Muntii Trascau (19.09.2011 - 10 poze) la 4,92 km
Pestera de la Poarta Zmeilor - Muntii Trascau
Pestera de la Poarta Zmeilor - Muntii Trascau (19.09.2011 - 12 poze) la 5 km
Brana Caprei - Muntii Trascau
Brana Caprei - Muntii Trascau (17.05.2008 - 11 poze) la 8,06 km
Cheile Rametului - Muntii Trascau
Cheile Rametului - Muntii Trascau (17.05.2008 - 22 poze) la 8,51 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata Grota lui Hili - Cheile Turzii la 27,38 km
In timp ce prima data am parcurs traseul de via ferrata din Cheile Turzii inainte de masa, de data asta am urcat in luminile soarelui care apunea. Stancile imbracate in rosu au creat o atmosfera deosebita, si am putut admira apusul de soare de pe varful traseului. Cu toate acestea, prefer mai mult rasaritul, deoarece dureaza mai mult. :-)
Via ferrata Pietrele Negre - Muntii Bihor la 65,52 km
Pietrele Negre se afla in Muntii Bihor, in apropiere de Saua Vartop, la vest de aceasta. Este interesant faptul ca localnicii (daca am inteles corect) nu cunosc aceasta denumire, ci folosesc numele de Piatra Buna pentru aceasta stanca spectaculoasa.
Pestera Meziad - Muntii Padurea Craiului la 86,77 km
Pestera Meziad se afla pe teritoriul satului Meziad, la 22 km nord de Beius, in Muntii Padurea Craiului. Este una dintre primele pesteri turistice amenajate, descoperirea pesterii fiind asociata numelui exploratorului si scriitorului de specialitate Czárán Gyula.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Cascada Vanatara la 0,09 km
Cascada Vanatara
Cheile Runcului la 16,22 km. Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri.
Biserica reformata la 33,52 km. Biserica reformata-calvina din Turda-Veche, cel mai vechi monument pastrat in Turda, este situata in centrul orasului, in vecinatatea Pietei Republicii, a Lapidariului si a fostului Palat Princiar.
Cetatea Fetei la 40,32 km. Cetatea Fetei a fost o cetate construita in apropiere de localitatea Floresti.
Manastirea franciscana Alverna la 44,48 km. Manastirea franciscana Alverna se afla la marginea din sud-est a orasului Cluj-Napoca, pe dealul Becas, la inceputul strazii Fagului.
Crucea Granicerului la 44,67 km. Crucea Granicerului, 1944 - Agarbiciu

Comentarii

  • Pacat ca nu e reconditionata. Este expusa vandalizarii.
  • Aceste concretiuni le cunosc de mic copil, la fel si locul, dar niciodata nu am remarcat cat de multe sunt in aceasta zona si cat de frumoase sunt. Multumesc pentru o plimbare de sfarsit de noiembrie cu soare.
  • Pe canicula am preferat urcusul cu aer conditionat, 4x4 si muzica in surdina. Drum accesibil si dinspre Caraclau spre stalpii metalici de energie electrica.
  • How did you found this cache? It is not published anywhere else, and you just registered here today.
  • Omul sfinteste locul, e valabil in Radeana. Te simti binecuvantat in acest loc.
  • Avem un GPS foarte foarte bun (Garmin 60 si inca niste litere - nu-i pe aproape acum). Care ne-a tot impins dincolo de rau.
  • Usor de pus mana pe ea :-).
  • In prima zi din octombrie am facut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Un peisaj forte frumos te rasplateste pentru efortul depus.
  • Am depus aici GeoKret si Eskimo's Friend The Birdie TB.
  • Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • In drum spre Piatra Mesei, am vizitat piscina aflata in paragina, si cele doua izvoare cu apa minerala de la Baile Madicea. Cele doua izvoare sunt foarte interesante, deoarece au fost captate de sub nivelul paraului, si trecute prin apa paraului intr-un inel de beton.
  • Found it in a short trip on New Year's Day.
  • Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • Am cautat aproape o jumatate de ora printre copaci si pietre, dar nimic. GPS-ul avea semnal foarte slab sau deloc pe acolo asa ca mai mult la plezneala.
  • Am ramas foarte uimit de peisajul sumbru din zona. Munti intregi rasi si parca tot pamantul este intors pe dos.
  • Harabeck si Iris (UC Team).
  • Ar putea fi cel mai frumos loc de iesit in natura pentru clujeni. Are de toate, inca nu e stricat, nu e prea departe, se poate ajunge usor.
  • Urmand indicatiile am avut bucuria sa descopar locatia. Cei 500 m fata de Piatra cu ceaun au fost hotaratori.
  • Multumesc. :) De acum voi folosi si eu GPS-ul cand mai merg in hike-uri, si voi fi mai atenta la comori.
  • Am fost la acest POI.
  • Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit.
  • Iata coordonatele intersectiei despre care e vorba in comentariul anterior. Le-am trimis si sub forma unui punct auxiliar, dar poate n-au ajuns.
  • Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii. Rotand harta sau poza Google Earth, si ascunderea directiei nordului, ingreuneaza intelegerea informatiilor oferite, mai bine zis ma dezorienteaza.
  • Statiunea balneoclimaterica Sovata ne-a asigurat niste locuri nemaipomenite, interesante, cum sunt si lacurile Verde si Rosu. Deasupra lacului Verde, in versant, putin mai sus, am avut o panorama superba deasupra Sovatei.
  • Tura din septembrie s-a nimerit sa fie intr-o sambata frumoasa, dupa prima fulguiala din an. Am ajuns pe Gropsoarele plecand de la Muntele Rosu, trecand pe La Rascruce si ne-am intors cu un ocol pe la cabana Ciucas.
  • Peisaj perfect, un pic greu de urcat, dar merita efortul.
  • Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
  • Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Eu am ajuns aici intr-o zi de duminca.
  • Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa. Oricat de intunecat si neprietenos era vremea, peisajul m-a recompensat.
  • Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna. De pe Dealul de Mijloc am coborat la calea ferata ingusta si am ajuns la statia superioara a planului inclinat.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Sub Piatra la 1,9 km, Dumesti la 1,96 km, Valea Poienii la 2,88 km, Vale In Jos la 2,96 km, Bradesti la 4,24 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.