Videoclipuri cu locatii din apropiere
Valea Balea sub zapada si Transfagarasanul iarna - Urcarea la 3,71 km
Muntii Fagarasului pot fi abordate cel mai usor dinspre nord, pe drumul Transfagarasan. Acest drum este accesibil (pe toata lungimea) doar in lunile de vara, dar de la statia Balea Cascada putem ajunge pana la Lacul Balea cu telecabina.
Canionul Valea lui Stan iarna la 26,71 km
Valea lui Stan este foarte spectaculoasa si in timpul iernii. Totodata, daca paraul este inghetat, iar gheata este acoperita de un strat de zapada, parcurgerea canionului devine mult mai rapida si mai usoara.
Canionul Valea lui Stan la 27 km
Valea lui Stan se afla in apropierea lacului Vidraru, la sud-vest de acesta, in Muntii Fruntii. Cei care au vizitat deja Canionul Sapte Scari vor aprecia si acest canion amenajat.
Cetatea Poenari - Cheile Argesului la 27,93 km
Cetatea Poenari se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, pe partea vestica a drumului Transfagarasean, in valea Argesului, la aproximativ 4 km de barajul lacului Vidraru. La cetate, construita pe varful unui munte, se ajunge pe trepte de beton.
Alte locuri
Cascadele de la Cariera Velnita Targu Ocna la 167.96 km
Pornind de la cariera Velnita, un drumet montan obisnuit cu explorarea si terenul greu, va descoperi un adevarat paradis de cascade. In partea superioara a carierei, se unesc vaile a doua parauri.
Traseul de aventura Via ferrata Grota Ursilor Borsec la 167.93 km
Grota Ursilor din Borsec este o formatiune naturala imensa, presarata cu stanci si crapaturi adanci. Accesul la cavitatile pesterii se face printr-o serie de formatiuni inguste, asemanatoare unor canioane, care sunt inconjurate de molizi uriasi si stanci cu forme interesante.
Belvedere Inima lui Isus, Lupeni la 100.59 km
Prin noroi spre varful dealului Gordon, deasupra comunei Lupeni, intr-o dupa-amiaza invaluita in ceata, la sfarsitul lunii februarie. Destinatia este punctul de belvedere Inima lui Iisus, poreclit si ca Pléhkrisztus (Isus din tabla).
Pestera Meziad Muntii Padurea Craiului la 209.13 km
Pestera Meziad se afla pe teritoriul satului Meziad, la 22 km nord de Beius, in Muntii Padurea Craiului. Este una dintre primele pesteri turistice amenajate, descoperirea pesterii fiind asociata numelui exploratorului si scriitorului de specialitate Czárán Gyula.