Poze: Valea Beiului - Muntii Aninei

64029374800
64029384801
64029394802
64029404803
64029414804
64029424805
64029644806
64029654807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 12 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Aninei
04.07.2011. Copyright © 2011 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 58 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Cascada La Vaioaga - Muntii Aninei
Cascada La Vaioaga - Muntii Aninei (04.07.2011 - 10 poze) la 1,43 km
Lacul Ochiul Beului - Muntii Aninei
Lacul Ochiul Beului - Muntii Aninei (04.07.2011 - 12 poze) la 1,66 km
Cascada Beusnita
Cascada Beusnita (04.07.2011 - 8 poze) la 2,35 km
Cascada Beusnita, din judetul Caras-Severin, este una dintre cele mai impresionante cascade din Muntii Aninei. Caderea apei de la o inaltime de aproximativ 15 m, intr-o poiana in mijlocul padurii, creeaza un peisaj deosebit de pitoresc.
Tunelurile Nerei - Muntii Aninei
Tunelurile Nerei - Muntii Aninei (04.07.2011 - 12 poze) la 3,41 km
Cascada Bigar - Muntii Semenic
Cascada Bigar - Muntii Semenic (05.05.2013 - 32 poze) la 16,76 km
Pestera Valeaga - Muntii Aninei
Pestera Valeaga - Muntii Aninei (03.07.2011 - 6 poze) la 31,94 km
Cheile Carasului - Muntii Aninei
Cheile Carasului - Muntii Aninei (03.07.2011 - 10 poze) la 32,67 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Morile de apa din Eftimie Murgu (Rudaria) la 26,06 km
In mare parte filmand in ploaie si sub umbrela, am vizitat cele douazeci si doua de mori de apa cu roata orizontala, aflate in valea paraului Rudaria. Unele dintre aceste mori construite din lemn, sunt inca folosite si azi. In 1874 existau inca cincizeci de astfel de mori in localitatea Eftimie Murgu.
Cheile Corcoaia - Gorj la 75,55 km
Cheile Corcoaia reprezinta unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din Valea Cernei. Poate fi accesata cu masina, se afla la 43 km distanta de Baile Herculane, dintre care aproximativ 17 km drum de pietris. Partea spectaculoasa a cheilor are o lungime relativ scurta, de aproximativ 300 m.
Taul Tapului, Portile Inchise - Muntii Retezat la 102,9 km
Una dintre cele mai speciale poteci de creasta din Muntii Retezat sunt Portile Inchise.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Cascada La Vaioaga la 1,42 km
Cascada La Vaioaga
Ravena Crouri la 38,92 km. Ravena Crouri
Cascada Susarei la 7,51 km. Cascada Susarei
Stanca Babacaia la 28,99 km. Stanca Babacaia - denumiri alternative Babacai, Baba Gaia, Baba Geea) - este un pinten de stanca din Dunare, langa localitatea Coronini, care se inalta cu 7 m deasupra nivelului apei.
Poiana Rudina la 32,58 km. Poiana Rudina - Berzasca
Pod peste Nera la 5,32 km. Pod peste Nera

Comentarii

Locatie neexploatata din punct de vedere a agrementului lacustru. Abandonata ca obiectiv turistic (motelul, drumul de coasta, electrificare), asteapta timpuri mai bune.
Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga. De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea.
Descrierea traseului prin Cheile Tisitei (circuitul inchizandu-se cu ascensiunea pe Tisaru Mare), cuprinzand numeroase fotografii, poate fi citita pe Munte si Flori. muntesiflori-cheile-tisitei.
Faina catarare.I
M-ar interesa daca inscriptia Din nimic am creat o alta lume noua a fost vizibila pentru voi? Din cate am inteles, lumina cade astfel pe text, incat se poate vedea doar 2-3 zile pe an, in jurul datei de 3 noiembrie.
Am cautat aproape o jumatate de ora printre copaci si pietre, dar nimic. GPS-ul avea semnal foarte slab sau deloc pe acolo asa ca mai mult la plezneala.
Found it in a short trip on New Year's Day.
Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
Am reusit sa gasim date despre cetate, pe care le vom publica in curand. Mentionam doar ca este vorba despre urmele unor lucrari genistice de la sfarsitul secolului XVIII.
Este cea mai accesibila si cea mai vizitata cascada din Romania, cel putin asa se spune. Din povestile familiei am inteles ca la sfarsitul anilor '60 debitul a fost micsorat de stancile carate de o avalansa.
Placerea este de partea noastra, a celor care am ascuns-o.
N-a fost chiar park and grab caci n-am intrat cu masina pe aleea ce duce la cimitir. Am lasat-o in parcarea de la sosea langa containerul mai mult decat plin cu gunoi de acolo.
Acces de la biserica din Bolatau (fost Taragan) = 4.8 km pe drumul de piatra descris.
Fantina exista dar fara apa. Pacat, pentru ca apa fantanii continea radioactivitate naturala ridicata (rara).
O tura de platou pe varful Madaras ce nu implica un efort prea mare.
N-as zice ca e pacat, e doar un motiv de a mai face o excursie in zona.Cat priveste Ester-ul, se pare ca vatra sa a supravietuit prin Targusor, declinul definitiv al localitatii fiind dupa primul razboi mondial cand ajunsese un catun.
Locatia este situata intr-o zona de atractie turistica. Amenajarea microhidrocentralelor nu a afectat peisajul, dar nici nu a electrificat zona.
Dupa descoperirea plajei de la Vadu cu minunatul ei cadou de bun venit. Ma refer la cei cativa delfini care au pufait foarte aproape de tarm, si ale caror spinari am reusit sa le prind intr-un filmulet.
Eu am reusit sa o conving pe Marelena (sotia mea) sa vada Faraonul, si fara multa persuasiune din partea mea, ceea ce, credeti-ma, e un argument solid ca Faraonul poate fi vazut de oricine. Totul e sa respectati recomandarea din textul de prezentare a obiectivului.
Nice.
Asaltul final a fost un succes. In ciuda tehnicilor de camuflare folosite de inamic, fortificatia nu a rezistat prea mult ofensivei noastre.
Várhányásnak este o forma gramaticala a denumiriii de Várhányás. Inseamna a cetatii (Várhányás).
Oare ce gandesc taximetristii din apropierea Portii Schei despre noi? Cred ca se distreaza de minune, in timp ce asteapta clientii.
Numai dupa ce am trimis comentariul am vazut limitarile pentru poze. Le-am redus dimensiunea si am trimis doua poze.
De aceasta data am abordat urcarea pe drumul nou amenajat fata de alta data cand am urcat cu un autobuz ce gafaia din toate bujiile si pocneau toate pistoanele. Chiar daca efortul a fost sustinut, a meritat.
Daca prima parte a vaii, am recunoscut-o, pe afluentul din dreapta pana la prima cascada, poteca parca e alta. S-a mai rupt si sunt multe cazaturi, iar accesul pana in apropierea primei cascade este mai dificil.
Lucrarile de restaurare au fost desfasurate de catre fundatia Mihai Eminescu Trust din Sighisoara, in colaborare cu consiliul local si asociatia composesorala din Plaiesii de Jos, respectiv voluntari locali, cu sprijinul financiar Horizon Foundation. In caz ca mai ajungeti in zona, de la izvorul Feherko porneste poteca Tomlohozo, pe care se poate ajunge pe creasta principala a muntilor Ciucului, aproape de varful Ciutacos.
Avem un GPS foarte foarte bun (Garmin 60 si inca niste litere - nu-i pe aproape acum). Care ne-a tot impins dincolo de rau.
Nice.
N-a fost sa fie. Mergea o bere de pe teava la final de traseu (Muntele Rosu-Gropsoarele-Zaganu-Saua Chirusca-Saua Tigailor-Varful Ciucas-Cabana Ciucas-Cabana Muntele Rosu).
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Potoc la 4,46 km, Socolari la 4,58 km, Sasca Romana la 5,51 km, Sasca Montana la 6,94 km, Slatina-Nera la 7,08 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.