Poze: Varful Pietrosu Bistritei - Muntii Bistritei

64057074800
64057084801
64057114802
64057154803
64057174804
64057184805
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 24 poze in total. >>>
Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei. Asemanator cu varfurile Pietrosul Calimanului, respectiv Pietrosul Rodnei si acest varf este stancos, pietros. Citeste mai departe
Drumetii - Muntii Bistritei
Copyright © 2009 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8174 poze si 136 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Pietrosu Bistritei
Pietrosu Bistritei la 0 km
Pietrosul Bistritei sau Muntele Pietrosu este cel mai inalt varf din partea de nord al Muntilor Bistritei.
Cheile Zugreni - Muntii Bistritei
Cheile Zugreni - Muntii Bistritei (15 poze) la 3,56 km
Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei. Rezervatia geologica Cheile Zugreni-Pietrosul este cea mai importanta zona protejata prin lege a partii de nord al Muntilor Bistritei si reprezinta cel mai impresionant sector al cursului raului Bistrita.
Cheile Zugreni
Cheile Zugreni la 3,6 km
Cheile Zugreni se gasesc in apropierea localitatilor Sunatori si Chiril, pe drumul national dintre Piatra Neamt si Vatra Dornei.
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau (8 poze) la 8,01 km
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau la 8,09 km
Pietrele Doamnei de pe creasta masivului Rarau sunt o rezervatie de tip mixt, cu o suprafata de 633 ha, care se afla pe teritoriul administrativ a comunelor Pojorata si Crucea.
Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau
Cheile Moara Dracului - Muntii Rarau la 12,14 km
Cheile Moara Dracului sunt scurte, au o lungime de doar 60-70 m.
Lacul Iezer din Obcina Feredeului
Lacul Iezer din Obcina Feredeului la 26,02 km
Lacul Iezer este unul dintre puținele lacuri din Obcinele Bucovinene, un clasic lac de baraj natural format pe valea Iezerului, afluent al Sadovei, nu foarte departe de confluenta paraielor.
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Pietrele Doamnei - Muntii Rarau
Pietrele Doamnei - Muntii Rarau la 8,01 km
Pietrele doamnei sunt inima, mintea, si sufletul. Primele doua ajuta la cunoasterea lumii doar in posesia cunostintelor (sunt accesibile cu echipament de escalada), deoarece emotiile si gandurile (cele doua turnuri de stanca) ascund realitatea (privelistea).
Cheile Moara Dracului - Campulung Moldovenesc
Cheile Moara Dracului - Campulung Moldovenesc la 12,17 km
Cheile Moara Dracului sunt relativ scurte, avand doar 60-70 m lungime. S-au format in dolomit de culoare galben, cenusie si alba, datorita activitatii paraului care strabate cheile, in urma eroziunii si a procesului de dizolvare specific calcarului.
Cu rachete de zapada in valea paraului Tihu - Rastolita
Cu rachete de zapada in valea paraului Tihu - Rastolita la 44,97 km
Ne-am intalnit cu cautatori de geoascunzisuri din Gheorgheni, Miercurea Ciuc si Targu Mures in Rastolita. Am intrat in Muntii Calimani cu o masina off-road, de-a lungul paraurilor Rastolita si Tihu.
Traseul de aventura Via ferrata Grota Ursilor - Borsec
Traseul de aventura Via ferrata Grota Ursilor - Borsec la 45,72 km
Grota Ursilor din Borsec este o formatiune naturala imensa, presarata cu stanci si crapaturi adanci. Accesul la cavitatile pesterii se face printr-o serie de formatiuni inguste, asemanatoare unor canioane, care sunt inconjurate de molizi uriasi si stanci cu forme interesante.
Varful Prisca - Muntii Giurgeu
Varful Prisca - Muntii Giurgeu la 64,9 km
In cazul in care dorim sa ajungem pe varful Prisca, care se inalta deasupra orasului Gheorgheni, respectiv comuna Lazarea, pornim din valea paraului Ghidut. Drumul nostru trece pe langa ruinele unei cladiri numite Casa Alba.

Alte locuri

Piatra Singuratica Muntii Hasmas la 79.91 km
Pe 1 iunie 2003, cu un grup mic de prieteni, am plecat din Balan, mergand pe valea paraului Sep (Frumos), catre Piatra Singuratica. Cei cu care eram atunci au ramas in urma, apoi au venit in excursii alte persoane.
Cheile Banitei si Podul natural Banita la 273.99 km
Se spune despre acest loc ca putini oameni stiu despre el, dar acest lucru nu este adevarat. De fapt, cei mai multi iubitori de drumetii au auzi de Cheile Banitei, au vazut fotografii facute aici, chiar daca nu toti au reusit sa ajunga aici.
Gelmerbahn Guttannen, Elvetia la 1306.96 km
Gelmerbahn din Elvetia este cel mai inclinat funicular deschis din Europa. Transporta turisti de la o altitudine de 1412 m la peste 1860 m deasupra nivelului marii, precum si la lacul Gelmer situat la 1849 m.
Pestera Devetashka Devetaki la 463.48 km
Pestera Devetashka se afla in Bulgaria, langa satul Devetaki. Dupa portalul de intrare de 30 m x 35 m, urmeaza o sala imensa, deschisa, cu latimea de 110 m si lungimea de 359 m.
Cascada Valea Spumoasa Muntii Bucegi la 218.83 km
Accesul la cascada Valea Spumoasa se face din orasul Busteni. Punctul de plecare este statia inferioara a telecabinei care urca la cabana Babele.
[ Sus ↑ ]
Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Chiril la 2,89 km, Cojoci la 3,21 km, Sunatori la 3,93 km, Satu Mare la 5,88 km, Crucea la 6,12 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat in Miercurea Ciuc trekkingklub.