Atractii turistice din apropiere
Urlatoarele la 0 km
Urlatoarele, fenomen hidro-geologic, front liniar de izvoare cu depuneri masive de tuf calcaros.
Stanca Mana Dracului - Muntii Ciucas la 5,88 km
Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate.
Babele la Sfat - Muntii Ciucas la 6,67 km
Sub acest nume sunt cunoscute doua formatiuni stancoase ce fac parte din multitudinea de stanci de pe piciorul sud-estic al Varfului Ciucas, numite Tigaile Mari, de aici si numele culmii respective.
Varful Ciucas la 6,67 km
Cu cei 1954 m ai sai, Varful Ciucas este cel mai inalt al
masivului omonim.
Videoclipuri cu locatii din apropiere
Canionul si cascada Sapte Scari - Muntele Piatra Mare la 26,44 km
Cheile Sapte Scari sunt cele mai mari si spectaculoase chei din masivul Piatra Mare. Canionul ingust are o lungime de 160 m, si pe o diferenta de nivel de 58 m include 7 cascade si mai multe caderi de apa mai mici.
Cheile Rasnoavei - Via ferrata mare la 36,36 km
Cel mai primejdios, dar totodata unul dintre cele mai frumoase trasee de via ferrata din Romania, respectiv Europa de Est, se afla in Cheile Rasnoavei, Muntii Postavaru.Lungimea traseului este de 450 m, diferenta de nivel 220 m.
Alte locuri
Dyavolski Most (Podul Diavolului) Ardino la 444.25 km
Podul Diavolului (in bulgara Dyavolski Most, in turca Sheytan Kyupriya) se afla in canionul raului Arda, nu departe de orasul Ardino, la nord de acesta, in Bulgaria. A fost construit la inceputul secolului al XVI-lea, intre 1515 si 1518, de un arhitect pe nume Dimitar, pe ruinele unui pod roman anterior.
Via ferrata Wild Ferenc Suhardul Mic la 137.82 km
In timp ce prima data am parcurs noul traseu de via ferrata in mare parte in intuneric, de data aceasta am reusit sa-l parcurg ziua. Cu toate acestea, am ratat cu cateva minute apusul.
Traseul de aventura Via ferrata Grota Ursilor Borsec la 158.87 km
Grota Ursilor din Borsec este o formatiune naturala imensa, presarata cu stanci si crapaturi adanci. Accesul la cavitatile pesterii se face printr-o serie de formatiuni inguste, asemanatoare unor canioane, care sunt inconjurate de molizi uriasi si stanci cu forme interesante.