Videoclipuri cu locatii din apropiere
Valea Balea sub zapada si Transfagarasanul iarna - Urcarea la 3,71 km
Muntii Fagarasului pot fi abordate cel mai usor dinspre nord, pe drumul Transfagarasan. Acest drum este accesibil (pe toata lungimea) doar in lunile de vara, dar de la statia Balea Cascada putem ajunge pana la Lacul Balea cu telecabina.
Canionul Valea lui Stan iarna la 26,71 km
Valea lui Stan este foarte spectaculoasa si in timpul iernii. Totodata, daca paraul este inghetat, iar gheata este acoperita de un strat de zapada, parcurgerea canionului devine mult mai rapida si mai usoara.
Canionul Valea lui Stan la 27 km
Valea lui Stan se afla in apropierea lacului Vidraru, la sud-vest de acesta, in Muntii Fruntii. Cei care au vizitat deja Canionul Sapte Scari vor aprecia si acest canion amenajat.
Cetatea Poenari - Cheile Argesului la 27,93 km
Cetatea Poenari se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, pe partea vestica a drumului Transfagarasean, in valea Argesului, la aproximativ 4 km de barajul lacului Vidraru. La cetate, construita pe varful unui munte, se ajunge pe trepte de beton.
Alte locuri
Varful Prisca Muntii Giurgeu la 152.8 km
In cazul in care dorim sa ajungem pe varful Prisca, care se inalta deasupra orasului Gheorgheni, respectiv comuna Lazarea, pornim din valea paraului Ghidut. Drumul nostru trece pe langa ruinele unei cladiri numite Casa Alba.
Statiunea de schi Poiana Brasov Muntii Postavarul la 72.86 km
Soare stralucitor si senzatie de Austria pe partiile impecabile ale paradisului de schi Poiana Brasov deasupra Brasovului. Baie de soare, cafea si bauturi racoritoare pe terasa cabanei Julius Römer.
Belvedere Inima lui Isus, Lupeni la 100.59 km
Prin noroi spre varful dealului Gordon, deasupra comunei Lupeni, intr-o dupa-amiaza invaluita in ceata, la sfarsitul lunii februarie. Destinatia este punctul de belvedere Inima lui Iisus, poreclit si ca Pléhkrisztus (Isus din tabla).
Partia SkiGyimes Lunca de Sus la 144.95 km
Este bine cunoscut ca in Rimetea, datorita amplasarii satului la baza muntelui Piatra Secuiului, soarele rasare de doua ori. Dar foarte putini stiu ca in Lunca de Sus soarele apune de trei ori.