Poze: Poiana Alba, Piatra Potcoavei - Muntii Hasmas

64056444800
64056454801
64056474802
64056484803
64056504804
64056514805
64056524806
64056534807
Pagina nr. 1, pozele: 1-8, 17 poze in total. >>>

[ En ] - [ Hu ] - Drumetii - Muntii Hasmas
19.11.2011. Copyright © 2011 - 2024 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8077 poze si 67 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Poze atractii turistice din apropiere

Piatra Potcoavei - Muntii Hasmas
Piatra Potcoavei - Muntii Hasmas (18.05.2005 - 9 poze) la 0 km
Poiana Alba - Muntii Hasmas
Poiana Alba - Muntii Hasmas (01.05.2005 - 6 poze) la 0,71 km
Hasmasu Mare - Muntii Hasmas
Hasmasu Mare - Muntii Hasmas (15.06.2004 - 12 poze) la 0,78 km
Canionul Paraului Sec - Muntii Hasmas
Canionul Paraului Sec - Muntii Hasmas (23.09.2007 - 9 poze) la 1,6 km
Avenul Telecul Mare 1152/3 - Muntii Hasmas
Avenul Telecul Mare 1152/3 - Muntii Hasmas (27.11.2014 - 12 poze) la 1,62 km
Avenul din Telecul Mare se afla la nord - nord-est de varful Telecul Mare, intr-o padure de brazi, la altitudinea de 1600 m. Pestera are o lungime totala de 57 m, si o adancime de -40 m.
Hasmasul Negru - Muntii Hasmas
Hasmasul Negru - Muntii Hasmas (23.09.2007 - 27 poze) la 1,86 km
Batca Mica - Muntii Hasmas
Batca Mica - Muntii Hasmas (05.04.2005 - 15 poze) la 1,89 km
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Via ferrata Wild Ferenc - Suhardul Mic la 7,32 km
In timp ce prima data am parcurs noul traseu de via ferrata in mare parte in intuneric, de data aceasta am reusit sa-l parcurg ziua. Cu toate acestea, am ratat cu cateva minute apusul.
Traseul memorial Wild Ferenc - Suhardul Mic la 7,34 km
In ultimele zile, aceasta stire a fost prezenta pe toate canalele media, in sfarsit a fost finalizat si inaugurat noul traseu de tip via ferrata din peretele de sud-vest a Suhardului Mic. Noul traseu poarta numele de Traseul Memorial Wild Ferenc, in onoarea fostului salvator montan, scriitor de specialitate, si unul dintre fondatorii asociatiei Salvamont Gheorgheni.
Via ferrata Astragalus iarna - Piatra Glodului, Munticelu la 11,24 km
Pe site-ul oficial Cheile Sugaului a fost publicata informatia despre noul traseu de tip via ferrata, denumit Astragalus. Aria protejata Natura 2000 Cheile Sugaului - Munticelu se afla in judetul Neamt, la granita cu judetul Harghita.

Geoobiective din apropiere

(detalii pe → geotrekking.ro)
Piatra Potcoavei la 0 km
Piatra Potcoavei
Izvorul geografic al Trotusului la 35,73 km. Izvorul geografic al Trotusului, aflat, de-a lungul firului apei, cel mai departe de varsarea raului in Siret (la 162 km de izvor, langa Adjud), a fost recent marcat prin placi indicatoare montate in dreptul brazilor sub care este izvorul, vizibile din drum.
Gradina Zanelor la 7,91 km. Gradina Zanelor se afla pe malul geografic stang al Bicazului.
Stanca Bufnitei la 12,68 km. Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan.
Pestera cu Gheata la 30,76 km. Pestera cu Gheata din Borsec este situata in zona Gatul Chibei, si face parte din zona carstica Dealul Scaunul Rotund.
Piatra Mesei la 24,82 km. Piatra Mesei - Carta

Comentarii

  • Dupa un efort sustinut am ajuns si la cetate, dupa ce am vizitat Manastirea Colt. La fel ca toate celelalte cetati si aceasta este in uitare si neamenajata.
  • Am mai stat jumate de ora sa admiram. Am luat GeoKrety-ul Harghita 40, si am pus o bratara de la Felsziget de anul asta.
  • Din scurt? Am anuntat tura acum o luna, pe data de 23 februarie.
  • Pentru mine o harta, fie ea doar o poza Google Earth, ar trebui sa-mi ofere informatii legate de localizarea obiectivelor, a traseelor propuse pentru a fi parcurse, respectiv accesul la locatii. Rotand harta sau poza Google Earth, si ascunderea directiei nordului, ingreuneaza intelegerea informatiilor oferite, mai bine zis ma dezorienteaza.
  • Florin, Lumi si usmile. Nice place.
  • Unii descriu plaja Tuzla ca fiind cea mai frumoasa plaja din Romania, dar experienta mea a fost una contrara. Cred ca am ajuns in cel mai oribil loc de pe litoralul romanesc.
  • Am fost la acest POI.
  • Varful Harghita Madaras este una dintre cele mai spectaculoase varfuri din cauza constructiilor religioase.I
  • Datorita noului drum, au devenit accesibile pentru omul de rand locuri, pentru care alta data trebuia sa mergi mult pe jos. Eu am ajuns aici intr-o zi de duminca.
  • Cei ce parcurg acest pasaj dinspre Vistea Mare experimenteaza aceasta febra a castigului, a finisului mult asteptat, nerabdarea ocuparii Locului I. Este binemeritata, oripeunde ai ajuns aici.
  • O plimbare linistita in afara Clujului prea aglomerat. Din pacate nu am facut poze.
  • Searched and founded. Lucky with my children.
  • Fantina exista dar fara apa. Pacat, pentru ca apa fantanii continea radioactivitate naturala ridicata (rara).
  • Desi nu deschide orizonturi, este un obiectiv la fel de fotografiat ca varfurile de munte. Se aseamana cu Babele din Bucegi, dar parca ar fi zidita de un mester iscusit.
  • Ce poti vedea in Racos? Coloanele de bazalt sunt cele mai cunoscute.
  • Pe canicula am preferat urcusul cu aer conditionat, 4x4 si muzica in surdina. Drum accesibil si dinspre Caraclau spre stalpii metalici de energie electrica.
  • Interesante piramide.
  • Sorry, ai dreptate, nu m-am gindit.
  • Ca ofiter in rezerva, am retrait clipele de adrenalina ce ti le ofera anumite arme din cadrul Armatei, asa cum este Aviatia. Cinste celor care au ridicat acest monument deosebit in amintirea aviatorilor nostri militari din cadrul Bazei 71 Aeriene din Campia Turzii.
  • N-as zice ca e pacat, e doar un motiv de a mai face o excursie in zona.Cat priveste Ester-ul, se pare ca vatra sa a supravietuit prin Targusor, declinul definitiv al localitatii fiind dupa primul razboi mondial cand ajunsese un catun.
  • Era o excursie foarte interesanta noaptea. Ne intoarcem data viitoare ziua ca sa facem fotografii.
  • Multumim geotrekkingului, care ne-a condus la aceasta ciuperca de piatra ascunsa, caci, fiind cam departe de poteca marcata (punct galben) de pe plaiul Henterului si relativ ascunsa intr-o padurice tanara de fagi, este, de regula, neobservata de majoritatea turistilor care se multumesc cu Piatra Predicatorului (sau Piatra Egrici), aflata ceva mai jos, spre Malnas, chiar pe poteca marcata (de curand, si ea, geoobiectiv).
  • Locatia Esterului pare a fi stabilita (de arheologi) pe dealul de vizavi de Gura Dobrogei (Tasli Bair). Am fost vara aceasta pe acolo si am vazut ceea ce au scos arheologii la iveala.
  • Apreciez pe cei ce se incumeta sa o parcurga. De sus totul e frumos, strajuita de Costila si Coltii Morarului, dar cand vezi ce serpentine are cararea.
  • O frumoasa plimbare cu masina si pe jos impreuna cu copii mei. Pacat ca nu am luat aparatul foto.
  • De fiecare data cand trec prin preajma locului, opresc, vizitez acest monument foarte frumos si admir peisajul ce mi se deschide in fata ochilor intr-un tur de 360 de grade. Astept sa se deschida si biserica din vale, din apropierea monumentului sa o pot vizita.
  • Drumul de la Bolatau prin padure este in stare buna, cu ceva urme de exploatare a lemnului. Se termina la Piatra cu ceaun, asa ca nu puteti rata locatia.
  • Am mai fost la Sancraiu, dar despre acest pod vechi de piatra nu am stiut. Podul se afla la capatul satului, dupa o mica curba dubla, si dupa cativa metri parcursi in albia paraului.
  • Pentru a gasi usor lacul, venind, invers decat cum este descris traseul in prezentarea obiectivului, recomandam accesarea link-ului recomandat. Unde veti gasi si o harta a traseului.
  • Am reusit sa ajung la cetate dupa ceva peripetii, cu aceiasi caini cred. Sunt a unui localnic ce are casa undeva mai in vale si sunt foarte furiosi si neprietenosi.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2024 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Trei Fantani la 4,54 km, Covacipeter la 5,53 km, Lacu Rosu la 6,69 km, Balan la 8,66 km, Huisurez la 9,03 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.