Poze: Pestera Hotilor de la Apata - Muntii Persani

65049214350
65049274351
65049294352
65049304353
65049324354
65049334355
Pagina nr. 1, pozele: 1-6, 20 poze in total. >>>
Pestera Hotilor de la Apata se gaseste in valea paraului Tepeu, renumit prin aflorimentul de calcare argiloase rosii, foarte bogate in amoniti. Un afluent al paraului se formeaza din apele izvorului alimentat de cursul de apa care vine din galeria pesterii. Citeste mai departe
Pesteri - Muntii Persani
08.07.2004. Copyright © 2004 - 2025 Trekkingklub.com.
Am publicat deja 8151 poze si 109 video. Inregistreaza-te pentru acces complet.

Atractii turistice din apropiere

Cavitatile din Tipia Ormenisului - Muntii Persani
Cavitatile din Tipia Ormenisului - Muntii Persani (1.6.2014. - 24 poze) la 3,14 km
Coloanele de bazalt de la Racos
Coloanele de bazalt de la Racos la 5,36 km
Coloanele de bazalt de la Racos
Stanca Ariciul - Ormenis
Stanca Ariciul - Ormenis la 5,4 km
La iesirea spre sud-vest a satului, in locul numit pe hartile vechi Cariera de piatra mica (traducere), gasim o stanca interesanta, care are forma unui arici.
Cariera Brazi
Cariera Brazi la 5,72 km
La aproximativ 300 m spre nord de coloanele de bazalt din Racosu de Jos, se afla Cariera Brazi.
Craterul vulcanic de la Racos
Craterul vulcanic de la Racos la 5,98 km
La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic.
[ Sus ↑ ]

Videoclipuri cu locatii din apropiere

Cheile Varghisului iarna
Cheile Varghisului iarna la 25,87 km
Am pornit sa admir stalagmitele de gheata din Cheile Varghisului. Daca cineva ajunge aici la sfarsitul iernii, poate observa stalagmite de gheata de un metru inaltime in partea de intrare a Pesterii Mari de la Meresti (cunoscuta astazi sub numele de Pestera Orban Balazs).
Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc
Piatra Predicatorului - Muntii Bodoc la 32,69 km
In muntii Bodoc, la vest-sudvest de varful Henter, gasim o formatiune stancoasa, care a fost sculptata de eroziune in forma de ciuperca, numita Piatra Predicatorului. Stanca cu o inaltime de 2 metri probabil si-a primit numele de la preotii maghiari pagani, care odinioara tineau predici aici.
Lacul Sfanta Ana - Masivul Ciomat-Puturosu
Lacul Sfanta Ana - Masivul Ciomat-Puturosu la 35,41 km
Lacul Sfanta Ana este singurul lac de origine vulcanica din Estul Europei, care s-a pastrat intact. Iata imaginile unei excursii de dupa-amiaza.
Dino Parc Rasnov
Dino Parc Rasnov la 44,48 km
Pe 12 iunie 2015, la Rasnov, s-a deschis unul dintre cele mai mari parcuri de dinozauri preistorici din regiune, unde putem vedea 45 de dinozauri de marime naturala. Facilitatea se afla chiar langa Cetatea Rasnov, care este unul dintre cele mai bine conservate cetati taranesti sasesti din Transilvania.
Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc
Lacul Nimanui - Miercurea Ciuc la 46 km
Trecerea timpului (time lapse), amurg la Lacul Nimanui. Miercurea Ciuc si muntele Sumuleu pot fi vazute in fundal.

Comentarii

  • Parcul cel mai fain din Cluj.
  • Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa. Oricat de intunecat si neprietenos era vremea, peisajul m-a recompensat.
  • De data asta nu erau ursii in zona. Am putut s-o cautam.
  • Multa lume la incarcat sticle cu apa miraculoasa. Ar putea fi un loc superb, daca s-ar reface piscina macar la nivelul Bailor din Danesti.
  • Al trei-lea izvor faimos, despre care pana acum nu am stiut ca exista in imprejurimile Clujului, vizitat astazi. Izvorul Rajka (Concretiuni de Feleac), izvorul Bilascu si izvorul Recea.
  • Pe o vreme de toamna ca in basme, intr-un peisaj reconfortant, am ajuns la varful si monumentul Biliboc. Merita urcusul.
  • Din neglijenta am consemnat ca distanta din capatul Negulestilor pana la Cascada Duras 8-9 km. Corect, este vorba despre 6-7 km.
  • Site-ul nostru permite postarea pozelor cu dimensiunea maxima a fisierului de 400 KB, latime sau inaltime maxima de 1024 pixeli. Recomandam publicarea pozelor cu latimea sau inaltimea minima de 640 pixeli.
  • Localitatea Piatra Soimului se afla in judetul Neamt, nu in Covasna.
  • Este vorba de stanca Piatra Soimului, care se afla deasupra comunei Oituz din judetul Bacau. A nu se confunda comuna Oituz, din judetul Bacau, cu localitatea omonima, satul Oituz, apartinand comunei Bretcu, din judetul Covasna.
  • [ Sus ↑ ]
    Copyright © 2003-2025 Trekkingklub si prietenii. Toate drepturile rezervate. Preluarea si reproducerea, integrala sau partiala, a textelor, pozelor si materialului video de pe acest site, fara acordul autorului, este strict interzisa. Localitati apropiate: Racos la 6,08 km, Apata la 6,56 km, Ormenis la 6,73 km, Dopca la 6,73 km, Mateias la 7,5 km. Distantele date se inteleg in linie dreapta, sunt aproximative. Site web realizat cu dragoste, Realizat cu dragoste in Miercurea Ciuc.