Trekking Klub - drumetii montane, speologie, geotrekking

Drumetii montane si ture speo in muntile din Transilvania si nu numai


Aninei  -  Berzunti  -  Baraolt - Bodoc  -  Bihor Vladeasa  -  Bistritei  -  Bucegi  -  Buzau  -  Calimani  -  Capatinei  -  Ceahlau  -  Cernei  -  Cheile Bicazului  -  Cindrel  -  Ciucas  -  Ciucului  -  Cozia  -  Fagaras  -  Gilau  -  Giurgeu  -  Gurghiului  -  Harghita  -  Hasmas  -  Mehedinti  -  Metaliferi  -  Nemira  -  Padurea Craiului  -  Parang  -  Persani  -  Piatra Craiului  -  Piatra Mare  -  Postavarul  -  Retezat  -  Stanisoarei  -  Sureanu  -  Tarcau  -  Trascau  -  Tusnad  -  Cheile Varghisului  -  Vrancei  -  Alte locuri  -  Geotrekking +.ro

"Nu lua nimic, doar poze; Nu lasa nimic, doar urmele pasilor tai; Nu omori nimic, doar timpul!"
Cascadele Laposului Cascadele Laposului [16 poze]
2014-06-22 Cascadele Laposului
Piatra Tabulata Piatra Tabulata [16 poze]
2014-06-07 Piatra Tabulata

 
   


Urmatoarea tura       Contact
...
 
   
 
Geotrekking in Romania - ultimele ascunzisuri:

Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului Varful Moldoveanul - Muntii Fagarasului

Coasta Pietroasa - Jigodin Coasta Pietroasa este o faleza mai mica, aproape de orasul Miercurea Ciuc, unde incepatorii pot exersa catararea pe stanca. Deoarece locul nu este vizibil de pe sosea, am precizat coordonatele inceputului potecii, de unde se urca pana la faleza Coasta Pietroasa.

Lacul Tutovanului - Dealul Motocu Mare Lacul Tutovanului este un lac de alunecare, aflat pe Dealul Motocu Mare din Subcarpatii Vrancei. Cunoscut de localnici sub numele de Lacul Tutovanului, sau Motoc in textele putinelor ghiduri turistice care descriu zona, lacul s-a format pe cea mai larga dintre treptele unei uriase si stravechi alunecari de pe versantul nordic al Dealului Motocu Mare.

Biserica de lemn din Straoane Situata in satul Straoane (de Sus), biserica de lemn Sf. Nicolae, monument istoric, dateaza de prin sec. XVII-XVIII. Este o expresie a stilului arhitectural (popular) moldovenesc.

Piatra Cupas - Cheile Bicazului Piatra Cupas - Cheile Bicazului

Politele Bardosului - Cheile Bicazului Politele Bardosului - Cheile Bicazului

Izvorul mineral Feherkoi - Plaiesii de Sus In comuna Plaiesii de Jos (satele Iacobeni, Imper, Plaiesii de Jos si de Sus) au fost captate si amenajate mai multe izvoare minerale - apa unora fiind cunoscuta, comercial, sub numele Perla Casinului. Feherkoi (Piatra Alba) este unul dintre izvoarele minerale ce au facut, cu decenii in urma, faima Casinului.

Fantana Nicolae Ioan - Muntii Ciucas Fantana Nicolae Ioan - Muntii Ciucas

La Lanturi - Muntii Ciucas La Lanturi - Culmea Zaganu - Muntii Ciucas

Manastirea Fagetel Aflata sub Pasul Ghimeș, aproape de izvoarele Trotusului, manastirea este un obiectiv turistic in sine, interesant prin aspectul arhitectural si prin istoric, un loc de reculegere spirituala, dar si un punct de plecare-sosire pentru cateva trasee de drumeție prin Muntii Ciucului sau ai Hasmasului.

 
   
 

© 2003-2014 Trekkingklub - Toate drepturile rezervate

drumetii montane - trekking - speologie - galerie foto - poze - fotografii